ძეხვი და სოსისი - ალბათ, არ არსებობს ადამიანი, ვისაც ეს ორი პროდუქტი განსაკუთრებულად არ უყვარს. მახსოვს, ბავშვობაში მშობლებს "სასოსისეში" მივყავდი ხოლმე. ეს პროდუტები ჩემს განსაკუთრებულ ინტერესს იმ პერიოდიდან იწვევენ. ჯერ კიდევ მაშინ დავინტერესდი პირველად, თუ როგორ მზადდებოდა ჩემი საყვარელი საკვები.
გემოვნება და ინტერესები წლების შემდეგაც არ შემცვლია. ახლაც ძველებურად მიყვარს სოსისი და ძეხვი. არც შიდა სამზარეულოს მიმართ ინტერესი გამნელებია. სწორედ ამიტომ გადავწყვიტე, ჟურნალისტის პროფესიით მესარგებლა და საკუთარი თვალით მენახა, სად და როგორ მზადდება ყველასათვის საყვარელი ძეხვეული. ექსპერიმენტისთვის კი "ნიკორას" მივმართე, მათი ხელმღვანელობისგან ექპერიმეტზე თანხმობა მივიღე.
ადგილზე მისული ერთჯერადი ხალათში, ქუდში, ბახილებსა და ხელთათმანებში გამომაწყვეს და ჩემი ტურიც აქ დაიწყო.
იხილეთ ჩემი ექსკურსიის ვიდეო მასალა