მივირთვათ თუ არა გაშავებული ბანანი

მივირთვათ თუ არა გაშავებული ბანანი

ბანანი ყველას უყვარს – უფროსებსაც და ბავშვებსაც. ბანანის სარგებლობაზეც ბევრი თქმულა. ამჯერად გავიგებთ პასუხს ერთ-ერთ ყველაზე აქტუალურ შეკითხვაზე, რომელიც ბანანს ეხება – რომელი ბანანია უფრო სასარგებლო, ახალი თუ დარბილებული და ოდნავ უკვე ფერშეცვლილი? თითქოს პასუხი აშკარაა. გაცილებით კარგად გამოიყურება ყვითელკანიანი და საკმაოდ მაგარი, მჭიდრო რბილობის მქონე ბანანი. თუმცა თურმე სხვაობა ყოფილა არა მხოლოდ გემოში, არამედ ორგანიზმზე ზემოქმედებაც ახალ და უფრო მწიფე ბანანებს, სხვადასხვანაირი აქვთ.

როცა ბანანი რბილდება და მეტად მწიფდება, უფრო ტკბილია. ეს იმიტომ ხდება, რომ რთული ნახშირწყლები და შაქარი

თანდათან იყოფა უფრო მარტივ საქაროზად იშლება.

განაგრძეთ კითხვა

8 ოქტომბრიდან ახალი მთვარე სასიყვარულო ურთიერთობებს მაგიით აავსებს - ასტროლოგიური  პროგნოზი

კაცმა ყოფილი ცოლის საყვარელს ოჯახის დანგრევის გამო უჩივლა და 750 000 დოლარი მიიღო

მიუსაფარი ქალი ინტერნეტვარსკვლავად იქცა - მეტროში გადაღებულ ვიდეოს მილიონზე მეტი ნახვა აქვს