რძე ძალიან სასარგებლო და მნიშვნელოვანი პროდუქტია, მითუმეტეს ბავშვისა და მოზარდისთვის. მისი შემცვლელი პრაქტიკულად არ არსებობს. აქედან გამომდინარე, ერთი გამოსავალი გვაქვს - ხარისხიანი პროდუქტი უნდა შევარჩიოთ.
შემოწმების ძირითადი ხერხები ალბათ უკვე იცით:
1. ეტიკეტზე მწარმოებლის ზუსტი მისამართი და საკონტაქტო ინფორმაცია უნდა ეწეროს.
2. შეფუთვა დაუზიანებელი უნდა იყოს.
3. დამზადებისა და შენახვის ვადა გარკვევით უნდა ჩანდეს.
4.ულტრაპასტერიზებული რძე ინახება გრილ ადგილას, პასტერიზებული - მაცივარში.
სამწუხაროდ, შიძლება ეს ოთხივე პარამეტრი დაცული იყოს, მაგრამ ხარისხის 100%-იანი გარანტია მაინც არ გვაქვს.
არსებობს რამდენიმე მეთოდი, რითაც რძის ხარისხიანობას დაადგენთ. რაც მთავარია, ამას სახლის პირობებშიც მოახერხებთ.
განაგრძეთ კითხვა