7 პროდუქტი, რომლებიც ჯერ კიდევ ჭამის პროცესიდან კლავენ სიმსივნეს

7 პროდუქტი, რომლებიც ჯერ კიდევ ჭამის პროცესიდან კლავენ სიმსივნეს

უახლესი სამედიცინო კვლევები ამტკიცებენ, რომ ქვემოთ ჩამოთვლილი 7 პროდუქტი ძალიან სასარგებლოა ონკოლოგიური დაავადებების დროს, სიმსივნურ წარმონაქმნებს არ აძლევს ზრდის საშუალებას.

მათ ყველაზე ხშირად პროფილაქტიკისთვის გაოიყენებენ და ზოგიერთი მონაცემით ქიმიოთერაპიაზე უკეთესიცაა.

რაც ყველაზე მთავარია, ჩამონათვალი ყველაზე გემრიელ და საყვარელ პროდუქტებს შეადგენს:

კერი

(თევზის ან ხორცის ცხარე საწებელი);

მწვანე ჩაი;

შავი შოკოლადი;

ჟოლო;

მოცვი;

პომიდორი;

წითელი ღვინო

წითელი ღვინო შეიცავს მნიშვნელოვან ნივთიერებას, რესვერატროლს - ძლიერ ანტიოქსიდანტს, რასაც ყურძნის კანი შეიცავს. რესვერატროლი ანადგურებს ბაქტერიებს, ვირუსებსა და სოკოვან დაავადებებს. საკმარისია დღეში 100 მლ წითელი ღვინო მიირთვათ.

კურკუმა

გარდა უამრავი სასარგებლო ნივთიერებისა, კურკუმა ეფექტურად წვავს ცხიმს.

ჟოლო და მოცვი

ეს კენკრა დაუჯერებლად ეფექტური საშუალებაა სიმსივნის პროფილაქტიკისთვის.

პომიდორი

ჰარვარდში ჩატარებულმა კვლევამ აჩვენა, რომ თვეში 4-ჯერ და მეტჯერ, პომიდვრით დამზადებული კერძის მირთმევა, ორმაგად ამცირებს პროსტატას სიმსივნით დაავადების რისკს.

პომიდორი ლიკოპინით მდიდარი პროდუქტია. ადვილად იხსნება ცხიმში და კუჭ-ნაწლავის ტრაქტის წყალობით მუშავდება.

გაგრძელება

"დათვი, რომელიც შემოეჩვია ოჯახს და ყოველ დღე აკითხავს საკვებისთვის" - ვიდეო, რომელიც ინტერნეტჰიტად იქცა

ცნობილი თურქი მსახიობები, რომლებსაც ერთმანეთი გადასაღებ მოედანზე შეუყვარდათ

ანჯელინა ჯოლი და ელისო ბოლქვაძე - დეპუტატი ჰოლივუდის ვარსკვლავთან ერთად გადაღებულ ფოტოებს აქვეყნებს და "დაუვიწყარ საღამოს" იხსენებს