ალბათ, სახლში ყველას გაქვთ მოსახერხებელი თუნუქის ტაფა, რომლის გამოყენებაც შეუძლებელი გახდა მიმწვარი ცხიმის უზარმაზარი ფენის გამო.
ნუ იჩქარებთ მის რარიტეტად აგარაკზე გამწესებას ან გადაგდებას! გთავაზობთ მეთოდს, რომლის მეშვეობითაც ტაფას პირველქმნილ იერს მიანიჭებთ.
დაგჭირდებათ:
ჩვეულებრივი "პვა" წებოს ერთი ქილა;
არანაკლებ ჩვეულებრივი, 72%-იანი სარეცხის საპონი.
მომზადების წესი:
1. გავხეხოთ საპონი სახეხზე.
2. დიდ ქვაბში (იმხელაში, რომ შიგნით თავისუფლად ჩაეტიოს ტაფა)
ვაცხელებთ წყალს. ვყრით მასში გახეხილ საპონს და ვასხამთ წებოს. ვურევთ იქამდე, სანამ საპონი ბოლომდე არ გაიხსნება.
გაგრძელება