ქათმის ლამაზად შეწვის და პიკანტური გემოს საიდუმლო

ქათმის ლამაზად შეწვის და პიკანტური გემოს საიდუმლო

ახალბედა დისახლისებისთვის ქათმის ლამაზად შეწვა არც ისე ადვილი ამოცანაა. ქათამი ლამაზად და ზომიერად დაბრაწულიც უნდა იყოს, მარილიც ნორმაზე ჰქონდეს და ხორციც ძალიან არ უნდა გამოშრეს. სასურველია, გემოც კარგი ჰქონდეს. სუპერმარკეტებში ხომ ყოველთვის იდეალურ პროდუქტს არ გვთავაზობენ. ზოგი ხორცი ისეთი უგემურია ან ისეთი სპეციფიური გემო დაკრავს, რომ უსიამოვნო საჭმელია. საწებლებსა და აჯიკასთან ერთად შეწვა ერთგვარი გამოსავალია, სამაგიეროდ აჯიკის და ტომატის ნაწილაკები სწრაფად იწვის და ხორცს ნახშირის ნამცეცებივით ატყვია.

იმ ჩინებულ დიასახლისებს, ვისაც ზემოჩამოთვლილი პრობლემები სასაცილოდ არ ჰყოფნის და ფიქრობს, რომ ქათმის შეწვა არავისგან ესწავლება, შეუძლიათ კითხვა აღარ განაგრძონ. შედარებით თავმდაბლებსა და გამოუცდელებს კი გთავაზობთ ქათმის შეწვის და პიკანტური გემოს რამდენიმე საიდუმლოს.

წინასწარ მოამზადეთ 1 ჭიქა მარილწყალი (1 ჩაის კოვზი 1 ჭიქაზე), რომელშიც 2 კბილი დანაყილი ნიორი იქნება გაზავებული.

განაგრძეთ კითხვა

8 ოქტომბრიდან ახალი მთვარე სასიყვარულო ურთიერთობებს მაგიით აავსებს - ასტროლოგიური  პროგნოზი

კაცმა ყოფილი ცოლის საყვარელს ოჯახის დანგრევის გამო უჩივლა და 750 000 დოლარი მიიღო

მიუსაფარი ქალი ინტერნეტვარსკვლავად იქცა - მეტროში გადაღებულ ვიდეოს მილიონზე მეტი ნახვა აქვს