ეს ყველასთვის მარტივი და ხელმისაწვდომი საშუალება ძალიან დაგვეხმარება ყოველდღიურ ცხოვრებაში.
ძნელად ამოსაყვანი ლაქები
ქსოვილიდან ხილის ლაქას ადვილად ამოიყვანთ, თუ დალაქავებულ ადგილს ერთი საათით გლიცერინში გააჩერებთ, შემდეგ კი ოდნავ მარილიან წყალში გაავლებთ.
ახალდაწვეთებულ ყავის ან ჩაის ლაქას ადვილად ამოიყვანს გლიცერინისა და სუფრის მარილი.
როცა ლაქა ფერს დაკარგავს, ქსოვილი გარეცხეთ ჩვეულებრივად, მისი ტიპის შესაბამისად.
მტვერი
თუ თიხისა და შუშის ზედაპირს გლიცერინში დასველებული ჩვრით გაწმენდთ, მათში მტვერი ღრმად ვერ ჩაჯდება... განაგრძეთ კითხვა