ახლა წელიწადის ის დროა, როდესაც შეიძლება მარტივად გაცივდეთ. თუმცა არსებობს ხერხი, რომლის გათვალისწინებით შეძლებთ ზამთრით ტკბობას და გაციებისგან თავის არიდებას. აიღეთ ბოთლი ღვინო და მოიშორეთ ზამთრის მანკიერი მხარეები, რომლებიც საბნისქვეშ გიკრავდათ თავს. ანტიოქსიდანტები, რომლებიც ღვინოშია კონცენტრირებული, თქვენ სასარგებლოდ მოქმედებენ.
ღვინო გაციებას აგარიდებთ
არაერთმა კვლევამ დაამტკიცა, რომ ყოველდღე ჭიქა ღვინის დალევა საგრძნობლად ამცირებს გაციების შანსებს. ანტიოქსიდანტები ებრძვიან ინფექციას და იცავენ უჯრედებს ბაქტერიებისგან, რითაც აგრეთვე შესაძლებელია სიმსივნესთან და სხვა დაავადებებთან ბრძოლაც.
ღვინომ შეიძლება სიმსივნის გაჩენის რისკი შეამციროს