როგორ უნდა მოვამზადოთ უგემრიელესი ტრადიციული ხბოს ჩაშუშული და რომელი ღვინო უხდება მას

როგორ უნდა მოვამზადოთ უგემრიელესი ტრადიციული ხბოს ჩაშუშული და რომელი ღვინო უხდება მას

ჩაშუშული ხბოს ხორცი თითქმის ყველა სეზონისთვის მისაღები კერძია, რომელიც გურმანებში დიდი პოპულარობით სარგებლობს. ამ ტიპის კერძებთან ძლიერი და ტანინიანი ღვინის მიყოლება არათუ სასურველი, არამედ აუცილებელიც კი არის. სანამ ღვინოზე ვისაუბრებდეთ, მანამდე პორტალზე gemrielia.ge-ზე ნანახ ხბოს ჩაშუშულის ერთ-ერთ საუკეთესო რეცეპტს შემოგთავაზებთ.

ინგრედიენტები:

ხბოს ხორცი 300 გ

პომიდორი 2 ცალი

ხახვი 1 დიდი თავი

სტაფილო 1 ცალი

ნიორი 2 კბილი

დაფნის ფოთოლი 1 ცალი

მწარე წიწაკა 1 ცალი

მწვანილი (ქინძი, ოხრახუში, რეჰანი)

ძირა

ხმელი ქონდარი

ზეთი

მარილი

განაგრძეთ კითხვა

8 ოქტომბრიდან ახალი მთვარე სასიყვარულო ურთიერთობებს მაგიით აავსებს - ასტროლოგიური  პროგნოზი

კაცმა ყოფილი ცოლის საყვარელს ოჯახის დანგრევის გამო უჩივლა და 750 000 დოლარი მიიღო

მიუსაფარი ქალი ინტერნეტვარსკვლავად იქცა - მეტროში გადაღებულ ვიდეოს მილიონზე მეტი ნახვა აქვს