ჩაშუშული ხბოს ხორცი თითქმის ყველა სეზონისთვის მისაღები კერძია, რომელიც გურმანებში დიდი პოპულარობით სარგებლობს. ამ ტიპის კერძებთან ძლიერი და ტანინიანი ღვინის მიყოლება არათუ სასურველი, არამედ აუცილებელიც კი არის. სანამ ღვინოზე ვისაუბრებდეთ, მანამდე პორტალზე gemrielia.ge-ზე ნანახ ხბოს ჩაშუშულის ერთ-ერთ საუკეთესო რეცეპტს შემოგთავაზებთ.
ინგრედიენტები:
ხბოს ხორცი 300 გ
პომიდორი 2 ცალი
ხახვი 1 დიდი თავი
სტაფილო 1 ცალი
ნიორი 2 კბილი
დაფნის ფოთოლი 1 ცალი
მწარე წიწაკა 1 ცალი
მწვანილი (ქინძი, ოხრახუში, რეჰანი)
ძირა
ხმელი ქონდარი
ზეთი
მარილი