ის, რაც ღვინის ფერისა და სურნელის მიღმა იმალება...

ის, რაც ღვინის ფერისა და სურნელის მიღმა იმალება...

სანამ ჭიქაში ნებისმიერი სტილის ღვინოს დაასხამდეთ, აუცილებელია იცოდეთ, რომ ღვინის ფუჟერი, ანუ ბოკალი დამრეცად უნდა გვეჭიროს ბოთლთან მიმართებაში, რათა დავრწმუნდეთ, რომ ღვინო ჯამში კედლებზე უშუალო შეხებით ხვდება. ღვინით ივსება ბოკალის მოცულობის მესამედი.

ღვინის ფერის შესაფასებლად იდეალურია ბუნებრივი სინათლე. ღვინის ჭიქას ხრიან თეთრი ზედაპირის ფონზე. ბოკალი უკავიათ ფეხის ძირით. ამგვარად, შესაძლებელია პირველი შთაბეჭდილება შევიქმნათ ღვინის გამჭვირვალობაზე, რომელიც აბსოლუტურად უხარვეზო უნდა იყოს.

გაგრძელება+ფოტოები

8 ოქტომბრიდან ახალი მთვარე სასიყვარულო ურთიერთობებს მაგიით აავსებს - ასტროლოგიური  პროგნოზი

კაცმა ყოფილი ცოლის საყვარელს ოჯახის დანგრევის გამო უჩივლა და 750 000 დოლარი მიიღო

მიუსაფარი ქალი ინტერნეტვარსკვლავად იქცა - მეტროში გადაღებულ ვიდეოს მილიონზე მეტი ნახვა აქვს