ცხვრის ხორცის რაგუ - გამორჩეული რეცეპტი გურმანებისა და ღვინის მოყვარულებისთვის

ცხვრის ხორცის რაგუ - გამორჩეული რეცეპტი გურმანებისა და ღვინის მოყვარულებისთვის

ცხვრის ხორცი ზეთისხილივითაა - ის ან ძალიან უყვართ, ანდა საერთოდ არ ჭამენ. ამ კერძს მათ ვთავაზობთ, ვისთვისაც ცხვრის ხორცის პიკანტური გემო ბევრს ნიშნავს და არც ამ კერძთან შესაბამისი ღვინის შეხამებას დაიზარებენ.

ინგრედიენტები:

მარილი და პილპილი

ხახვი - 2 თავი

სტაფილო - 2

კარტოფილი - 600 გ

ცხვრის/ბატკნის რბილი ხორცი - 500 გ

დაფნის ფოთოლი

ტომატ-პასტა - 2 ს.კ

ტაბულა

მომზადების წესი:

8 ოქტომბრიდან ახალი მთვარე სასიყვარულო ურთიერთობებს მაგიით აავსებს - ასტროლოგიური  პროგნოზი

კაცმა ყოფილი ცოლის საყვარელს ოჯახის დანგრევის გამო უჩივლა და 750 000 დოლარი მიიღო

მიუსაფარი ქალი ინტერნეტვარსკვლავად იქცა - მეტროში გადაღებულ ვიდეოს მილიონზე მეტი ნახვა აქვს