როგორ უნდა აქციოთ მორჩენილი და გამხმარი პასკა უგემრიელეს დესერტად - ჩაინიშნეთ ეს გენიალური იდეები

როგორ უნდა აქციოთ მორჩენილი და გამხმარი პასკა უგემრიელეს დესერტად - ჩაინიშნეთ ეს გენიალური იდეები

აღდგომის დღესასწაულის შემდეგ, თითქმის ყველა ოჯახში მოიპოვება პასკების ნარჩენები. მორჩენილი პასკები (ან პანეტონე) მალე ხმება და დიასახლისებმაც არ იციან, როგორ მოიქცნენ. ჩვენ გთავაზობთ რამდენიმე მარტივ და საინტერესო იდეას, თუ როგორ შეგიძლიათ გამოიყენოთ ძველი პასკები და ისინი გემრიელ დესერტებად გადააქციოთ.

რეცეპტი პირველი - პასკის პუდინგი:

ინგრედიენტები: 50 გ დარბილებული კარაქი

250 გ პასკა (5 საშუალო ზომის ნაჭერი)

2 კვერცხი

225 მლ რძე

142 მლ ნაღები

2 ს/კ შაქარი

½ შეფუთვა ვანილინი

იხილეთ მომზადების წესი gemrielia.ge-ზე

8 ოქტომბრიდან ახალი მთვარე სასიყვარულო ურთიერთობებს მაგიით აავსებს - ასტროლოგიური  პროგნოზი

კაცმა ყოფილი ცოლის საყვარელს ოჯახის დანგრევის გამო უჩივლა და 750 000 დოლარი მიიღო

მიუსაფარი ქალი ინტერნეტვარსკვლავად იქცა - მეტროში გადაღებულ ვიდეოს მილიონზე მეტი ნახვა აქვს