როგორ დავაყენოთ ევროპული სტილის თეთრი მშრალი ღვინო - რა წესები უნდა დაიცვას მეღვინემ

როგორ დავაყენოთ ევროპული სტილის თეთრი მშრალი ღვინო - რა წესები უნდა დაიცვას მეღვინემ

თეთრი მშრალი (ევროპული სტილის) ღვინის მისაღებად, აუცილებელია ყურძნის მინიმალური შაქრიანობა 18% შეადგენდეს. მაღალხარისხოვანი პროდუქციის მისაღებად საჭიროა, ყურძნის დაწურვის შედეგად მიღებული ტკბილი 24 საათის განმავლობაში დასაწდომ ვერტიკალურ ცისტერნაში დაყოვნდეს, რათა მოხდეს ტკბილში შეწონილი სხვადსხვა მყარი ნაწილაკების, მტვრისა და არასასურველი მიკროორგანიზმების დალექვა.

თეთრი მშრალი ღვინის მისაღებად სასურველია ალკოჰოლური დუღილი წარიმართოს 12-14°C-ზე, ამ დროს არ ხდება არომატული ნივთიერებების ჭარბი რაოდენობით ამოქროლვა და ღვინო სურნელოვანი მიიღება.

განაგრძეთ კითხვა

8 ოქტომბრიდან ახალი მთვარე სასიყვარულო ურთიერთობებს მაგიით აავსებს - ასტროლოგიური  პროგნოზი

კაცმა ყოფილი ცოლის საყვარელს ოჯახის დანგრევის გამო უჩივლა და 750 000 დოლარი მიიღო

მიუსაფარი ქალი ინტერნეტვარსკვლავად იქცა - მეტროში გადაღებულ ვიდეოს მილიონზე მეტი ნახვა აქვს