როდის დგება ტექნოლოგიური სიმწიფე და რამდენი % შაქრიანობა უნდა ქონდეს საღვინე ყურძენს

როდის დგება ტექნოლოგიური სიმწიფე და რამდენი % შაქრიანობა უნდა ქონდეს საღვინე ყურძენს

ყველა ყურძენს აქვს თავისი დრო. არის ტექნოლოგიური სიმწიფე, ფიზიოლოგიური სიმწიფე, ანუ თუ ყურძენი ადრეა დაკრეფილი, სანამ ის კარგად დამწიფდებოდა, ან პირიქით გადაცილებული აქვს დრო. ჩვენ შეიძლება მივიღოთ ისეთი ღვინო, რომელიც მუდმივად არ იწმინდება. ეს ხშირად გადამწიფებული ყურძნის შემთხვევაში ხდება. შეიძლება შაქრიანობა მაღალია და ყურძნის სიმჟავე დაბალია, ასეთ შემთხვევაში დაბალი სიმჟავე უწყობს ხელს სიმღვრივეს.

განაგრძეთ კითხვა

8 ოქტომბრიდან ახალი მთვარე სასიყვარულო ურთიერთობებს მაგიით აავსებს - ასტროლოგიური  პროგნოზი

კაცმა ყოფილი ცოლის საყვარელს ოჯახის დანგრევის გამო უჩივლა და 750 000 დოლარი მიიღო

მიუსაფარი ქალი ინტერნეტვარსკვლავად იქცა - მეტროში გადაღებულ ვიდეოს მილიონზე მეტი ნახვა აქვს