პროდუქტის ტოპ-10-ეული, რომლებიც ორგანიზმს გაციებისგან იცავს

პროდუქტის ტოპ-10-ეული, რომლებიც ორგანიზმს გაციებისგან იცავს

რა პროდუქტი უნდა ჩართოთ რაციონში, ავად რომ არ გახდეთ

ბროკოლი

A, C და E ვიტამინების მარაგია, ასტიმულირებს იმუნურ სისტემას.

ნიორი

აძლიერებს იმუნურ სისტემას, ეხმარება ორგანიზმს ვირუსებთან ბრძოლაში.

ნივრის კბილი უნდა დაღეჭოთ - მისი უჯრედების დაშლისას წარმოიქმნება ბაქტერიოციდული ანტიბიოტიკი ალიცენი, რომელიც პირის ღრუსა და ნაწლავების დამცველობით უნარს აძლიერებს.

ნიორი ეფექტურია როგორც გაციების წინ და გაციების დროს, აგრეთვე მის შემდეგაც: ეხმარება გართულებებთან ბრძოლაში. ამ დროს საკმარისია მხოლოდ ერთი კბილის მიღებაც.

წითელი ბულგარული წიწაკა

შეიცავს ციტრუსზე მეტ C ვიტამინს და აძლიერებს იმუნიტეტს.

შტოში

შეიცავს A, B, C და E ვიტამინებს, გააჩნია ანთების საწინააღმდეგო თვისებები.

იოგურტი და მაწონი

აძლიერებს ორგანიზმის მიკროფლორას, ასტიმულირებს იმუნიტეტს.

თაფლი

აქვს ოფლმდენი თვისება, აძლიერებს ორგანიზმის იმუნურ სისტემას.

წყალი

აძლიერებს ორგანიზმის წინააღმდეგობის გაწევის უნარს, არეგულირებს ნივთიერებათა ცვლას.

ასკილი

C ვიტამინის საბადოა, გააჩნია ანთებისა და ინფექციის საწინააღმდეგო თვისებები.

სტაფილო

შეიცავს A ვიტამინს, აძლიერებს რეზისტენტობას გაციებისა და ინფექციური დაავადებებისადმი.

ზღვის თევზი და ზღვის პროდუქტი

შეიცავს თუთიას, ეხმარება ორგანიზმს გაციების პირველ სიმპტომებთან ბრძოლაში.

მოამზადა ლიკა კერატიშვილმა

ყოველკვირეული გაზეთი "ყველა სიახლე"

(გამოდის ოთხშაბათობით)

8 ოქტომბრიდან ახალი მთვარე სასიყვარულო ურთიერთობებს მაგიით აავსებს - ასტროლოგიური  პროგნოზი

კაცმა ყოფილი ცოლის საყვარელს ოჯახის დანგრევის გამო უჩივლა და 750 000 დოლარი მიიღო

მიუსაფარი ქალი ინტერნეტვარსკვლავად იქცა - მეტროში გადაღებულ ვიდეოს მილიონზე მეტი ნახვა აქვს