როგორ ძლიერადაც არ უნდა გიყვარდეს სამზარეულო, ყოველდღე იმის მოფიქრება: „დღეს რა მოამზადო?“ ზოგჯერ ნამდვილ თავის ტკივილად იქცევა. თანამედროვე ქალებისთვის და განსაკუთრებით დიასახლისებისთვის, ეს კითხვა იმდენად გამაღიზიანებლად რუტინული გახდა, თითქოს ყოველი დღე პატარა კულინარიული გამოცდაა. გადაღლილობის, დროის უკმარისობის და ყოველდღიური საქმეების ფონზე, წვრილმანი გადაწყვეტილებები, როგორიცაა სადილის მენიუს მოფიქრება, საკმაოდ დამღლელი ხდება, განსაკუთრებით მაშინ, როცა მშიერი ოჯახი გელოდება.
სწორედ ასეთ მომენტებში ხვდები, თუ რამდენად მნიშვნელოვანია სამზარეულოში ისეთი პროდუქტის აღმოჩენა, რომელიც არა მხოლოდ დაგაზოგვინებს დროს, არამედ გასიამოვნებს კიდეც. მინდა ჩემი ბოლო პერიოდის აღმოჩენა მარტივი რეცეპტები გაგიზიაროთ.
ქართულ ბაზარზე ხორცპროდუქტების ასორტიმენტი თითქოს მრავალფეროვანია – სუპერმარკეტებში მრავლად გვხვდება ძეხვები, მათ შორის შებოლილი პროდუქტები, თუმცა ხარისხის, გემოსა და ავთენტურობის იდეალურ ბალანსს იშვიათად შეხვდებით. ჩემთვის სასიამოვნო აღმოჩენაა ახალი ქართული პრემიუმ ბრენდი „შეფმაისტერი“, რომელიც აწარმოებს ნედლად შებოლილ ძეხვეულს, ევროპული ტექნოლოგიებითა და ავთენტური რეცეპტურით. ძეხვების ასორტიმენტი საკმაოდ შთამბეჭდავია, დაახლოებით ცხრა განსხვავებული სახეობაა, თითოეული მათგანი იტალიური რეგიონის შთაგონებითაა შექმნილი. სახელებიც შესაბამისი აქვს: სალიამინო აგრიჯენტო, სალიამი დი ნაპოლი, სალიამი პიკოლინი, სალჩიჩონი და სხვა.
ძალიან წვნიანი და მადისაღმძვრელი კერძია.
ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
ძალიან ორიგინალური და გემრიელი ჩიფსის პიცა „შეფმაისტერის“ „პეპერონით“ მზადდება.
ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
NS