როგორ მზადდება 19 ნაოჭიანი, წვნიანი და მადისაღმძვრელი ხინკალი "ნიკორას" საწარმოში

როგორ მზადდება 19 ნაოჭიანი, წვნიანი და მადისაღმძვრელი ხინკალი "ნიკორას" საწარმოში

სხვადასხვა სამზარეულოს ტრადიციულ კერძებს "ნიკორას" შვილობილი კომპანია "მზარეული" 2003 წლიდან აწარმოებს. "მზარეულის" პროდუქცია მაქსიმალურადაა გაჯერებული ვიტამინებითა და სასარგებლო ელემენტებით. ხინკლის მომზადება კი ფარშის გამზადებით იწყება. გამოიყენება საქონლისა და ღორის ხორცი, ხახვი, მარილი და ხინკლისთვის საჭირო ყველანაირი სანელებელი. ცომის მომზადებისას კი იყენებენ ტექნოლოგიას, რომლელიც მაქსიმალურად უზრუნველყოფს საგემოვნო თვისებების შენარჩუნებას. აქ მზადდება როგორც მთიულური, ასევე ქალაქური და სამეფო ხინკალი.

იხილეთ ვიდეო

“ვიცით, რომ ნოემბერში გრიპის ვაქცინა გაუკეთებია და მაშინ გადასხმები დასჭირვებია - უნდა შეესწავლათ ჯანმრთელობის მდგომარეობა” - მეგი ბაქრაძის ბიძა

"ვისაც გაინტერესებთ, რატომ ვერ შევნიშნე მატარებელი და რატომ არ გავაჩერე მანქანა..." - რას წერს უმძიმეს ავარიაში მოყოლილი დეპუტატი კლინიკიდან გაწერის შემდეგ

"ოჯახებს უხდებათ წარმოუდგენელი არჩევანის გაკეთება" - აშშ-ის საელჩოს განცხადება ენგურზე მომხდარ ტრაგედიაზე