ავტორი:

პროდუქტების 5 უცნაური გასტრონომიული შეთავსება ნამდვილი გურმანებისთვის

პროდუქტების 5 უცნაური გასტრონომიული შეთავსება ნამდვილი გურმანებისთვის

ადრე, მჟავე კიტრი თაფლით, ან კარამელიზებული ხახვი, მხოლოდ ორსული ქალის ახირებად ითვლებოდა. ახლა კი, ყველა ქვეყნის შეფ-მზარეულები ერთმანეთს ეჯიბრებიან იმაში, თუ ვინ შეძლებს პროდუქტების ყველაზე „ველური მიქსის“ შედგენას.

ჩვენ შევარჩიეთ ხუთი უცნაური გასტრონომიული შეთავსება, რომლებიც ნამდვილად გაგაოცებთ.

1. ნესვი + შაშხი

იტალიელებს ეს კომბინაცია სულაც არ ჰგონიათ უცნაური. მათთვის ნესვი ნედლადშებოლილი შაშხით ან ბეკონით ერთ-ერთი ნაციონალური კერძია, რომელსაც სადღესასწაულო სუფრაზე დებენ. ის შესანიშნავი აპეტაიზერია, აძლიერებს მადას, სანამ მთავარ კერძს მიირთმევთ. მთავარია, შაშხი ან ბეკონი ძალიან თხლად იყოს დაჭრილი. გირჩევთ, აუცილებლად დააგემოვნოთ ეს კომბინაცია.

2. წითელი ხიზილალა და თეთრი შოკოლადი

ბრიტანელი მზარეულები დიდხანს ცდილობდნენ გაერკვიათ, თუ რომელი პროდუქტის გემოს გამდიდრება შეიძლება თეთრი შოკოლადით. ისინი გვირჩევენ, თეთრი შოკოლადის ფილაზე წითელი ხიზილალა მოვათავსოთ. მათი აზრით, მარილიანი ნოტი სიტკბოს შეარბილებს და ახალ გასტრონომიულ შეგრძნებებს გპირდებათ. საახალწლო სუფრისთვის, სასურველი წონით, წითელი ხიზილალის შეძენა ყველაზე ხელმისაწვდომ ფასად „ნიკორას“ მაღაზიებში შეგიძლიათ.

3. მოცარელა + ანანასი

თუ პიცა „ჰავაი“ გაგისინჯავთ, ეს კომბინაცია თქვენთვის არ იქნება უცხო. შეგიძლიათ მოამზადოთ კანაპეები. ააცვით ხის ჩხირზე ანანასის კუბიკები და მოცარელას ბურთულები. კანაპეებისთვის შეგიძლიათ გამოიყენოთ საქართველოში წარმოებული „დღის პროდუქტის“ მოცარელა.

წაიკითხეთ ვრცლად და ნახეთ ფოტოები

აზერბაიჯანის ტურიზმის საბჭო თბილისში ვიზიტორთა ცენტრ „Azerbaijan.Travel”-ს ხსნის

“დანკინში“ WOLT – ით შეკვეთისას Pickup სერვისი დაიწყო

როგორ მზადდება სახის მოვლის საშუალებები ლოკოკინისგან და რა განსაკუთრებულ თვისებებს შეიცავს ისინი