"ამ რეცეპტით პასკა გამოდის მძიმე და ნოტიო, როგორიც უნდა იყოს ნამდვილი პასკა" - ცნობილი კულინარის რჩევით

"ამ რეცეპტით პასკა გამოდის მძიმე და ნოტიო, როგორიც უნდა იყოს ნამდვილი პასკა" - ცნობილი კულინარის რჩევით

"ეს არის ჩემი მეგობრის, თამრიკო კიკაბიძის ცნობილი რეცეპტი. ყოველ წელს, ამ არაჩვეულებრივი რეცეპტით ვაკეთებ პასკებს და ძალიან გემრიელი გამოდის" - წერს ცნობილი კულინარი ანა კოსტავა და რეცეპტს გვიზიარებს.

დაგჭირდებათ:

10 კვერცხი

1. 200 შაქარი

3 კგ. ფქვილი

მშრალი საფუარი დიდი შეკვრის ნახევარზე ცოტა მეტი

1 ლიტრი რძე

250 გრამი მარგარინი

250 გრამი კარაქი

1 ჭიქა ზეთი

300 გრამი შავი ქიშმიში, ცუკატები სურვილის მიხედვით

მომზადება:

ნახევარ ლიტრა თბილ რძეში გახსენით საფუარი 6 სუფრის კოვზი, 1 ჩაის კოვზი შაქარი დაუმატეთ რომ კარგად აფუვდეს

მეორე ნახევარ ლიტრა თბილ რძეში გახსენით ცხიმი, მარგარინი, კარაქი, ნახევარი ჭიქა ზეთი. განაგრძეთ კითხვა

ზურაბ დათუნაშვილი სერბეთის სახელით ევროპის ჩემპიონი გახდა

"ჟურნალისტს, ფაქტობრივად ჩვენს ქვეყანაში საქმიანობის უსაფრთხოდ განხორციელების საშუალება არ ეძლევა" - არასამთავრობოები ვახო სანაიაზე

"არ მაქვს განწყობა, ვინმე დავსაჯო" - მეუფე სტეფანემ სასულიერო პირები, რომლებსაც მღვდელმსახურება აუკრძალა, ეკლესიიდან არ განკვეთა