გახეხილი და დაშაქრული ფეიხოა - როგორ შევინახოთ ეს სასარგებლო ხილი

გახეხილი და დაშაქრული ფეიხოა - როგორ შევინახოთ ეს სასარგებლო ხილი

ფეიხოას სასარგებლო თვისებები ყველასთვის ცნობილია (იხილეთ სტატია). ის იოდის ნამდვილი საბადოა, სასარგებლოა გულისთვის და საუკეთესოა იმუნიტეტისთვის. ფეიხოას "ცოცხალი მურაბა" ამ ნაყოფის შენახვის საუკეთესო მეთოდია.

დაგჭირდებათ:

ფეიხოა - 1 კგ

შაქარი - 1 კგ

მომზადება:

ნაყოფი კარგად გარეცხეთ და წააცალეთ ბოლოები. ხორცის საკეპ მანქანაში გაატარეთ კანთან ერთად, აურიეთ შაქართან და სტერილურ ქილებში გაანაწილეთ. მაცივარში ასე ინახება 2 თვემდე. განაგრძეთ კითხვა

როგორ უნდა მოიზიდოთ ბარაქა და მოაგვაროთ პრობლემები მეორე ნახევართან - ფენ შუის ქართველი მასტერის რჩევები

"უამრავი ჭორია მოსალოდნელი ამ პერიოდში" - რას უნდა უფრთხილდნენ ზოდიაქოს ნიშნები 20 ნოემბრამდე

12 ნოემბერს სავსემთვარეობაა, 26-ში ახალმთვარეობა - ნოემბრის დეტალური ასტროლოგიური პროგნოზი რამაზ გიგაურისგან