10 მიზეზი, რატომ არ უნდა გააჩეროთ სამზარეულოში მიკროტალღური ღუმელი

10 მიზეზი, რატომ არ უნდა გააჩეროთ სამზარეულოში მიკროტალღური ღუმელი

მიკროტალღური ღუმელის სიავეზე არაერთხელ დაწერილა. ზოგიერთ ქვეყანაში მას თითქმის არ იყენებენ, რადგან აღიარებულია მავნე ნივთად.

მიკროტალღურებს რადიაციასთან დაკავშირებით პრობლემა ნამდვილად არ აქვთ, როგორც ბევრს ჰგონია. ის საკვების დნმ-ს ის აზიანებს და ორგანიზმი ვეღარ აღიქვამს მას. ორგანიზმი ასეთ საკვებს ცხიმოვანი უჯრედებით ბლოკავს, რათა მკვდარი საკვებისგან თავი დაიცვას ან სწრაფად გააძევოს იგი. ახლა წარმოიდგინეთ, მილიონობით დედა, რომელიც ჩვილი ბავშვისთვის რძეს მიკროტალღურში აცხელებს. არადამ ეტიკეტებზე აწერია, რომ მიკროტალღული ღუმელი უსაფრთხოა.

წარმოგიდგენთ 10 მიზეზს, თუ რატომ უნდა მოიშოროთ თავიდან ასეთი ღუმელი. ეს მიზეზები შვეიცარიელი,  რუსი და გერმანელი მეცნიერების ექსპერიმენტების შედეგებს ეყრდნობა.

1. მიკროტალღურ ღუმელში მომზადებული საკვების სისტემატურად მიღება ტვინში შეუქცევად ცვლილებებს იწვევს. ეს ტვინში ელექტრული იმპულსების "დამოკლების" ხარჯზე ხდება.

2. ადამიანის ორგანიზმს მიკროტალღურში მომზადებული "უცხო" საკვების მეტაბოლიზირების (გადამუშავების) უნარი არ შესწევს.

განაგრძეთ კითხვა

8 ოქტომბრიდან ახალი მთვარე სასიყვარულო ურთიერთობებს მაგიით აავსებს - ასტროლოგიური  პროგნოზი

კაცმა ყოფილი ცოლის საყვარელს ოჯახის დანგრევის გამო უჩივლა და 750 000 დოლარი მიიღო

მიუსაფარი ქალი ინტერნეტვარსკვლავად იქცა - მეტროში გადაღებულ ვიდეოს მილიონზე მეტი ნახვა აქვს