27 წლის გუჯა გოდერძიშვილმა გურჯაანის რაიონის სოფელ ბაკურციხეში, ოჯახის წევრებთან ერთად ბიო ღვინის წარმოება დაიწყო. გოდერძიშვილი წელს 3 000 ბოთლი ღვინის ჩამოსხმას და ევროკავშირის ბაზარზე გატანას გეგმავს. პარალელურად გოდერძიშვილების საგვარეულო მარნის რესტავრაციაც დაიწყო, სადაც უახლოეს მომავალში ტურისტულ ობიექტს მოაწყობს.
"ვგეგმავთ, რომ ბიო ღვინის სერთიფიკატი ავიღოთ და ევროკავშირის ბაზარზე გავიტანოთ ბიოლოგიუირად სუფთა ღვინო. ასევე, ვგეგმავთ ჩვენი საგვარეულო მარნისა და ეზოს მოწესრიგებასა და ტურისტული ზონის მოწყობას, სადაც სტუმრებს საშუალება ექნებათ გამოაცხონ თონის პური, ამოავლონ ჩურჩხელები, დააგემოვნონ ღვინო და სხვა", - უთხრა კახეთის საინორმაციო ცენტრს გუჯა გოდერძიშვილმა.