ეს მარტივი რჩევები დაგეხმარებათ, რომ თქვენი მომზადებული ცომეული საუკეთესო გამოვიდეს.
1. ყოველთვის დაამატეთ ტკბილეულის ცომში კარტოფილის სახამებელი - ფუნთუშები, ნამცხვრები და ტორტები რბილი და ფუმფულა იქნება მეორე დღესაც კი.
2. ბლინის, პურის, ოლადების, ღვეზელების ცომს დაამატეთ ცოტაოდენი მანანის ბურღული. გამომცხვარი პროდუქტი დიდხანს არ გამოშრება და ფუმფულა დარჩება. ეს წესი არ ეხება პელმენების, ფენოვან, მოხარშულ და ფხვიერ ცომს.
3. ცომში რძესთან ერთად ცოტაოდენი გაზიანი წყალი დაამატეთ. გამოცხობის შემდეგ, შედეგად სუპერ-ფუმფულა პროდუქტს მიიღებთ.
4. საფუვრიან ცომში 30-35 გრადუსზე შემთბარი სითხე დაამატეთ. უფრო დაბალ ან მაღალ ტემპერატურაზე საფუარის სოკოები სათანადოდ ვერ აქტიურდება.
იხილეთ გაგრძელება